Wie geeft de cursussen?

Als interieurvormgever (Huis & Interieur) werk ik sinds 2006 met SketchUp. Ik houd me bezig
met verbouwingsontwerp, interieurontwerp, keukenontwerp, kleuradvies, verlichtingsplan en vastgoedstyling. Omdat ik weet hoe prettig het is om je ontwerpen en adviezen o.a. te kunnen onderbouwen met duidelijke tekeningen op schaal en een 3D visualisatie én het leuk vind om kennis te delen, is Sketchupcursus.NL ontstaan.

 

 

In februari 1999 ben ik mijn interieuradviesbureau begonnen. In eerste instantie tekende ik handmatig tot ik tijdens een masterclass in 2006 kennismaakte met SketchUp. Ik was al snel verkocht: wat een prettig programma om mee te werken! Al snel kon ik er mooie visualisaties mee maken. Enige tijd later ontdekte ik Kerkythea, een heel goed gratis renderprogramma, waarmee ik mijn visualisaties een fotorealistische uitstraling kon geven.

 

Ik werk graag met SketchUp, LayOut en Kerkythea en omdat ik het leuk vind om mijn kennis te delen, geef ik sinds enige tijd met veel enthousiasme diverse SketchUp-, LayOut- en rendercursussen. De cursusboeken zijn door mij geschreven, zodat ze perfect aansluiten bij de cursussen.
Het blijft leuk om te zien hoe verrast cursisten zijn over wat ze zelfs na de eerste cursusdag al kunnen tekenen!

sketchupcursus.nl - SketchUp LayOut verbouwingsplan en keukenontwerp sketchupcursus.nl - SketchUp 3D, keukenontwerp gerenderd met Kerkythea sketchupcursus.nl - SketchUp 3D, woonkamer penthouse, gerenderd met Kerkythea sketchupcursus.nl - 3D impressie van terras penthouse in 3D met SketchUp
Waarom bij Sketchupcursus.NL?

praktijkgerichte, zeer ervaren en deskundige begeleiding

helpdesk: kom je na de cursus ergens niet uit, dan help ik je
- kosteloos - telefonisch of via de mail weer op weg

kleine groepjes of 1-op-1, dus altijd veel persoonlijke aandacht

koffie/thee en lunch inbegrepen op de vaste cursuslocatie

gratis parkeren bij de vaste cursuslocatie