Rendercursus

Maak je SketchUp ontwerp fotorealistisch met plug in renderprogramma Kerkythea en geef je SketchUp-ontwerp licht en glans. Of maak van een grijs vlak een spiegel! Klik op de pijltjes bij "Lees meer" voor Kerkythea-reviews.

Inschrijven kan via het contactformulier of per mail.

Huur-laptop: € 25,00 ex BTW per cursusdag

 

 

Kerkythea is - net als de SketchUp Make-versie - een gratis renderprogramma. Gratis klinkt vaak als niet zo aantrekkelijk, maar met Kerkythea kun je hele mooie renders, oftewel fotorealistische afbeeldingen, maken. Het verschil tussen gerenderde en ongerenderde afbeeldingen is goed te zien in de slider op deze pagina.  

Quote van Anivizzion: “Voor een renderprogramma is het een vrij eenvoudig programma, met als voordeel dat het niet nodig is oneindige ingewikkelde instellingen te maken om toch een zeer mooi resultaat te bereiken. De kwaliteit van de afbeeldingen is direct erg hoog door de gebruikte lichttechniek en de mooie materialen.  De snelheid van het programma is erg hoog, in een paar minuten staat er een perfecte afbeelding op het scherm.

Bij deze cursus krijg je een handig cursusboek.

Via het contactformulier onderaan de pagina kun je je inschrijven.

Lees meer
sketchupcursus.nl - SketchUp 3D, fotorealistische weergave van spiegel en licht, gemaakt met renderprogramma Kerkythea sketchupcursus.nl - SketchUp 3D, hoogglans keuken gerenderd met renderprogramma Kerkythea sketchupcursus.nl - SketchUp 3D, kunstlicht visualisatie sketchupcursus.nl - SketchUp 3D, woonkamer penthouse, gerenderd met renderprogramma Kerkythea
Prijzen cursus Kerkythea

Cursusduur: 1 dag (10.00 - 16.00 uur)
Cursusdata: worden in overleg vastgesteld

Prijs Kerkythea-cursus:
€ 180,00 excl. BTW p/p in een groepje van max. 4 personen
€ 250,00 excl. BTW voor de 1-op-1 (privé)cursus
Inclusief duidelijk cursusboek
Koffie/thee, lunch (op onze locatie) zijn inbegrepen in de prijs.