SketchUp cursus

Voor SketchUp is er keus uit 3 cursussen: basis, gevorderd en opfris. Klik op de pijltjes naast "Lees meer" voor de inhoud van de cursussen. Groep max. 4 pers., 1-op-1 of op maat eventueel met LayOut en/of renderen.

SketchUp gevorderd 21 juni - Utrecht
Meer informatie of inschrijven via het contactformulier.


SketchUp basis cursus

Voor de basiscursus hoef je geen ervaring te hebben met SketchUp, wel is het handig als je een klein beetje overweg kunt met een computer.
De basiscursus bestaat o.a.  uit de volgende onderdelen:
blanco template maken – instellingen van het programma – uitleg en gebruik toolbar – plattegrond (op schaal) maken – 3D model maken – ramen en deuren maken – componenten en groepen maken en bewerken – schaduwinstellingen en  meer Aan het eind van de 1e cursusdag kun je een 3D model maken. Voor de 2e cursusdag krijg je een huiswerkopdracht mee om mee te oefenen. Aan het eind van de 2e cursusdag kun je al een nette 3D-visualisatie maken. Bij deze cursus krijg je een handig cursusboek.


Opfris-cursus SketchUp:

Heb je enige tijd geleden een SketchUp-cursus gevolgd, maar ben je de handigheid kwijt? Volg dan de opfris-basiscursus! Deze cursus wordt in principe als 1-op-1-cursus gegeven vanwege de diverse niveaus van de cursisten. Bij de 1-op-1-cursus wordt in overleg met de cursist bekeken welke onderdelen onder de loep genomen moeten worden.
Deze cursus wordt slechts in uitzonderlijke gevallen in een groepje van max. 4 pers. gegeven als dit bijv. bij een bedrijf is. Het cursusboek wordt alleen verstrekt als eerdere SketchUp-cursussen niet bij ons gevolgd zijn. Via het contactformulier onderaan de pagina kun je je voor de gewenste cursus inschrijven.


SketchUp gevorderden cursus:

Voor de gevorderden cursus is enige handigheid met SketchUp nodig. Deze cursus bestaat o.a. uit de volgende onderdelen:
div. oefeningen met de follow me-tool – 3D tekst – extra tips voor het werken met componenten – div. manieren om te schalen – oppervlakte berekenen – werken met layers – materialen importeren/bewerken, importeren en bewerken autocad-bestand (alleen PRO-versie) en meer. Bij deze cursus krijg je een handig cursusboek.

www.sketchupcursus.nl - 3D tekenen - verbouwing www.sketchupcursus.nl - 3D tekenen - woonkamer www.sketchupcursus.nl - 3D tekenen - kantoor www.sketchupcursus.nl - 3D ontwerp - terras penthouse
Basiscursus SketchUp

Cursusduur: 2 dagen (10.00 - 16.00 uur)
Cursusdata: worden in overleg vastgesteld

Prijs basiscursus SketchUp:
€ 360,00 excl. BTW p/p in een groepje van max. 4 personen
€ 495,00 excl. BTW voor de 1-op-1 (privé)cursus
Inclusief handig cursusboek
Koffie en thee (op onze locaties) zijn inbegrepen in de prijs.

SketchUp opfriscursus

Cursusduur: 1 dag (10.00 - 16.00 uur)
Cursusdata: worden in overleg vastgesteld

Prijs opfris-cursus SketchUp:
€ 180,00 excl. BTW p/p in groep van max. 4 personen (bij uitzondering)
€ 250,00 excl. BTW voor de 1-op-1 (privé)cursus
Koffie en thee, op onze vaste cursuslocaties, zijn inbegrepen in de prijs.